Weer lekker in je vel

Hulp bij een angststoornis?

Ik spreek vanuit ervaring Ik weet wat jij voelt Vanuit mijn ervaring help ik jou verder

Ik heb geen wachtlijst

Hulp bij angstklachten

Maak snel een afspraak

Veelal kan je al binnen een week terecht bij mij.

Het grote voordeel is dat je praat met iemand die dezelfde klachten heeft gehad als jij. Ik weet wat wel of niet werkt, en wat het beste bij jou past. Daarom is mijn behandeling sneller en doeltreffender.

Een consult duurt maximaal 60 minuten. Het kan voorkomen dat we een langer consult nodig hebben. Een consult kost € 125,-

Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeringen. 

Dit verschilt per persoon en situatie. Op basis van de behandelmethode is het gemiddeld 3 maanden. Je kan zelf kiezen of je iedere week, eens in de 2 weken of eens in de maand een afspraak wil. Voor het beste resultaat adviseer ik in ieder geval 1x per 2 weken.

Kosten van een consult

Een consult duurt gemiddeld 60 minuten. Afhankelijk van de situatie kan een consult bij je thuis plaatsvinden, via skype, bij mij in de praktijk of zelfs buiten in de natuur tijdens een wandeling.

De kosten van een consult van 60 minuten bedraagt 125,- en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Echter is mijn behandeling vele malen korter dan een regulier ggz traject, en heb ik op dit moment geen wachttijd.

Winkelwagen

Wil jij van je angst af? Maak nu een afspraak

Heb je al een tijdje last van angstklachten en weet je niet wat je ermee aan moet? Plan dan snel een consult in, dan gaan we samen opzoek naar een oplossing.