Weer lekker in je vel

Behandeling op afstand

Ik spreek vanuit ervaring Ik weet wat jij voelt Vanuit mijn ervaring help ik jou verder

1 op 1 coaching

Maar dan op afstand via Skype

Wil jij graag je angstklachten aanpakken en mijn hulp hierbij? Dan help ik jou graag! Ik ga jou helpen op basis van mijn jarenlange ervaring met angst, stress en burn-out. Mijn op maat gemaakte behandelmethode is effectief gebleken bij heel veel mensen, en ook jóu zou ik hiermee graag helpen. Met 1 op 1 coaching via skype begeleid ik je bij het aanpakken van je angst, controle over je eigen gedachten, voeding, beweging en persoonlijke rust. 

Woon jij niet in de buurt of heb je liever een behandeling vanuit je veilig omgeving? Dan is het mogelijk om onze consults via Skype te laten plaatsvinden.

Ik heb geen wachtlijst

Hulp bij angstklachten

Maak snel een afspraak

Kosten van mijn behandelmethode

Mijn coaching en behandelmethode is totaal anders dan de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Persoonlijker, effectiever en doeltreffender. Helaas word hierdoor mijn behandeling niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten voor 1 op 1 coaching bedraagt € 115,- per 45/60 minuten.

Daarnaast is het ook mogelijk om per 5 behandeling te betalen, dan zijn de kosten voor 5 behandelingen € 500,-

Je hebt geen wachtlijst, geen jarenlange behandeling maar een korte, intensieve en doeltreffende behandeling.

kosten psycholoog zwolle

Veelal kan je al binnen een week terecht bij mij.

Het grote voordeel is dat je praat met iemand die dezelfde klachten heeft gehad als jij. Ik weet wat wel of niet werkt, en wat het beste bij jou past. Daarom is mijn behandeling sneller en doeltreffender.

Een consult duurt maximaal 60 minuten. Het kan voorkomen dat we een langer consult nodig hebben. Een consult kost € 115,-

Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeringen. 

Dit verschilt per persoon en situatie. Op basis van de behandelmethode is het gemiddeld 3 maanden. Je kan zelf kiezen of je iedere week, eens in de 2 weken of eens in de maand een afspraak wil. Voor het beste resultaat adviseer ik in ieder geval 1x per 2 weken.

Kosten van een consult

Een consult duurt gemiddeld 60 minuten. Afhankelijk van de situatie kan een consult bij je thuis plaatsvinden, via skype, bij mij in de praktijk of zelfs buiten in de natuur tijdens een wandeling.

De kosten van een consult van 60 minuten bedraagt 115,- en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Echter is mijn behandeling vele malen korter dan een regulier ggz traject, en heb ik op dit moment geen wachttijd.

Winkelwagen

Wil jij van je angst af? Maak nu een afspraak

Heb je al een tijdje last van angstklachten en weet je niet wat je ermee aan moet? Plan dan snel een consult in, dan gaan we samen opzoek naar een oplossing.