Weer lekker in je vel

Behandelmethode

Ik spreek vanuit ervaring Ik weet wat jij voelt Vanuit mijn ervaring help ik jou verder

Behandelmethode

Sneller resultaat

Wil jij graag je angstklachten aanpakken en mijn hulp hierbij? Dan help ik jou graag! Ik ga jou helpen op basis van mijn jarenlange ervaring met angst, stress en burn-out. Mijn op maat gemaakte behandelmethode is effectief gebleken bij heel veel mensen, en ook jóu zou ik hiermee graag helpen. Met 1 op 1 coaching begeleid ik je bij het aanpakken van je angst, controle over je eigen gedachten, voeding, beweging en persoonlijke rust. 

1 op 1 coaching is mogelijk bij mij in de praktijk, bij jou thuis of via skype. Je hoeft dus niet persé in de buurt te wonen voor een behandeling!

psycholoog zwolle
kosten psycholoog zwolle

Doeltreffende behandeling

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat de behandelmethode inhoud. Dat ga ik je vertellen. Er bestaan vele behandelingen, cognitieve gedragstherapie, emdr, hypnotherapie, noem het maar op. Ik ken ze allemaal en heb ze allemaal gehad. Echter worden bij al deze behandelingen zeer belangrijke onderdelen overgeslagen. Hoe kan je iemand met hypochondrie van zijn angsten afhelpen als hij of zij een slecht voedingspatroon heeft waardoor hij fysieke klachten ervaart en hier angstig van wordt. Hoe kan je iemand met paniekaanvallen helpen wanneer hij of zij geen handvatten heeft om tot rust te komen. ( meditatie ) Kortom de meeste behandelingen zijn onvolledig, daar ben ik wel achtergekomen.

Hoe ga ik je dan helpen?

Alvorens we kunnen starten met een behandeling moet je eerst een aantal handvatten aangereikt krijgen. We kijken allereerst waar je klachten ontstaan zijn en hoe deze jou dagelijks belemmeren. Nadat we dit inzichtelijk hebben gemaakt gaan we aan de slag met het leggen van een gezonde basis. Voeding is hier 1 van. Voeding is namelijk een belangrijk onderdeel gebleken bij het ontstaan van angstklachten en het onderhouden hiervan. We gaan samen kijken hoe we dit kunnen verbeteren en welke voedingsmiddelen we moeten vermijden. Daarnaast is lichaamsbeweging extreem belangrijk bij het verbeteren van niet alleen je fysieke gezondheid maar ook je mentale gezondheid. Je hebt namelijk een uitlaatklep nodig. Sport en beweging helpt ook bij het verlagen van ons stresshormoon en verhogen van ons geluksgevoel. 

Mentale rust 

Een heel belangrijk onderdeel van het leren omgaan met angst en stress is mentale rust. En de handvatten om een paniekaanval te stoppen zodra deze de kop op steekt. We gaan dus ook aan de slag met mindfulness en meditatie. Dit is 1 van de belangrijkste onderdelen van de behandeling.

Bewustzijn

Weten waar je klachten vandaan komen en wanneer deze zich openbaren is van belang bij het oplossen hiervan. Ik ga je dus helpen te begrijpen waarom jij last hebt van deze klachten en hoe je deze onder controle krijgt.

Weerbaarheid en zelfvertrouwen

Veel mensen die last hebben van angst zijn veelal onzeker over zichzelf of de toekomst. We gaan samen zorgen dat jij weer vertrouwen krijgt in je lijf en jezelf.

In het kort gaan we tijdens de behandeling ons focussen op: Voeding, lichaamsbeweging, meditatie, mentale weerbaarheid, zelfvertrouwen & bewustzijn.

 

 

 

Ik heb geen wachtlijst

Hulp bij angstklachten

Maak snel een afspraak

Kosten van mijn behandelmethode

Mijn coaching en behandelmethode is totaal anders dan de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Persoonlijker, effectiever en doeltreffender. Helaas word hierdoor mijn behandeling niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten voor 1 op 1 coaching bedraagt € 115,- per 45/60 minuten.

Daarnaast is het ook mogelijk om per 5 behandeling te betalen, dan zijn de kosten voor 5 behandelingen € 500,-

Je hebt geen wachtlijst, geen jarenlange behandeling maar een korte, intensieve en doeltreffende behandeling.

kosten psycholoog zwolle

Veelal kan je al binnen een week terecht bij mij.

Het grote voordeel is dat je praat met iemand die dezelfde klachten heeft gehad als jij. Ik weet wat wel of niet werkt, en wat het beste bij jou past. Daarom is mijn behandeling sneller en doeltreffender.

Een consult duurt maximaal 60 minuten. Het kan voorkomen dat we een langer consult nodig hebben. Een consult kost € 115,-

Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeringen. 

Dit verschilt per persoon en situatie. Op basis van de behandelmethode is het gemiddeld 3 maanden. Je kan zelf kiezen of je iedere week, eens in de 2 weken of eens in de maand een afspraak wil. Voor het beste resultaat adviseer ik in ieder geval 1x per 2 weken.

Kosten van een consult

Een consult duurt gemiddeld 60 minuten. Afhankelijk van de situatie kan een consult bij je thuis plaatsvinden, via skype, bij mij in de praktijk of zelfs buiten in de natuur tijdens een wandeling.

De kosten van een consult van 60 minuten bedraagt 115,- en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Echter is mijn behandeling vele malen korter dan een regulier ggz traject, en heb ik op dit moment geen wachttijd.

Winkelwagen

Wil jij van je angst af? Maak nu een afspraak

Heb je al een tijdje last van angstklachten en weet je niet wat je ermee aan moet? Plan dan snel een consult in, dan gaan we samen opzoek naar een oplossing.