” Dankzij de coaching van SoMind voelde ik me al snel weer een stuk beter en kon ik mijn werk weer oppakken” 

Uw werknemers weer met een goed gevoel aan het werk.

We zien het tegenwoordig helaas steeds vaker. Uitval van werknemers door angst of burn-out klachten. Vervelend voor uw werknemer, maar ook voor u als werkgever. Uiteraard wilt u ook het beste voor uw personeel, daarom biedt u deskundige hulp aan waar u beide bij gebaad bent. Schakel daarom de coaching van SoMind in, wij zorgen dat uw werknemers weer lekker in hun vel zitten en dat ze dagelijks met plezier naar hun werk gaan.

Wat zeggen anderen over onze coaching

" Dankzij somind heb ik meer zelfvertrouwen en rust gevonden. Na tientallen sessies met psychologen eindelijk iets gevonden wat resultaat geeft.

Kirsten P.

Client

" Via mijn werkgever ben ik terecht gekomen bij somind. Dankzij de coaching voel ik me weer een stuk beter en kan ik rustig mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.

Karst

" Ik heb 12 jaar last gehad van agorafobie, na alles geprobeerd te hebben kwam ik op deze website terecht. Het gaat inmiddels veel beter!

Anoushka

Client

" We werken al een geruime tijd samen met Somind. We willen onze werknemers graag in een vroeg stadium hulp bieden. We zien dat het uitval van personeel sindsdien veel minder is.

Pien

Bedrijf

Wil jij dit ook als bedrijf?

Ik weet vanuit mijn eigen ervaring hoe het is om met angst te moeten leven. Dat je voortdurend aan het piekeren bent. Bij alles wat je doet denkt “wat als” dit gebeurt, of stel dat ik een paniekaanval krijg. De neerwaartse spiraal van angst is erg zwaar en moeilijk om uit te komen. 

En toch is het mij na 10 jaar gelukt om mijn angsten achter me te laten. En geloof me, dat is niet dankzij de tientallen psychologen en therapieën die ik gevolgd heb. Herken jij je ook in de lange wachtlijsten? Continu dezelfde gesprekken over hoe het met je gaat? Geen concrete stappen zetten om je angsten te overwinnen?

Hoe ik dat gedaan heb? Door veel, maar dan ook heel veel onderzoeken en studies te lezen hoe angst ontstaat, welke therapieën werken, en hoe andere culturen en landen dit aanpakken.

Zo heb ik mijn eigen behandelmethode opgesteld en heb ik inmiddels al veel mensen mogen helpen tijdens mijn coaching sessies om van hun angsten af te geraken.

 

 

Wil jij ook je leven
weer oppakken en je angsten achter je laten?

Bestel nu mijn e-book voor slechts € 44,95,-

Bestel nu ons complete e-book voor slechts € 44,95,-!
Winkelwagen

Wil jij van je angst af? Maak nu een afspraak

Heb je al een tijdje last van angstklachten en weet je niet wat je ermee aan moet? Plan dan snel een consult in, dan gaan we samen opzoek naar een oplossing.